Auton varaosat netissä - Mistä tilata?


Auton varaosat, tarvikkeet, renkaat ja vanteet saa tilattua helposti netistä. Alla on listattuna muutamia hyviä varaosaliikkeitä ja rengaskauppoja. Auton varaosat kannattaa yleensä tilata (ulkomailta) netistä edullisemman hinnan ansiosta. Ulkomaiset verkkokaupat myös toimittavat osat nopeasti, parhaimmillaan jopa suomalaisia kauppoja nopeammin.


eBay UK ja eBay DE

Ebay on yllättävän hyvä varaosakauppa. Ebaysta tilaaminen on kätevää, sillä valikoima on todella laaja ja erikoisempiakin osia löytyy. Lisäksi eBaysta voi tehdä löytöjä myös käytetyistä osista. Muista kuitenkin ottaa huomioon tullimaksut, mikäli tilaat tuotteita USA:n sivuilta. Ebayn hintaso on mukavan edullinen.

Selaa valikoimaa EU:n sisällä:
http://www.ebay.co.uk
http://www.ebay.de

Katso myös: eBay Suomi -opas

Amazon

Myös Amazonin varaosa- ta tarvikevalikoima kannattaa katsastaa. Amazonista tilaaminen on kannattavaa, koska hinnat ovat edullisia ja Saksan Amazonista saa jopa ilmaisen toimituksen yli 39 euron ostoksille. Muista myös Amazonissa ottaa huomioon tullimaksut, mikäli tilaat tuotteita USA:n sivuilta. EU:n sisällä tullimaksuja ei ole, joten kannattaa katsastaa nämä linkit:

Iso-Britannian Amazon: https://www.amazon.co.uk/
Saksan Amazon: https://www.amazon.de/ (ilmainen toimitus Suomeen yli 39 €:n tilauksissa)

Katso myös: Amazon Suomi -opas

Autonvaraosat24

Autonvaraosat24.fi on yksi suurimmista varaosaliikkeistä, jolla on laaja valikoima erilaisia varaosia 
ja valmistajia. Autonvaraosat24 lupaa laittaa tuotteet toimitukseen 48 tunnin kuluessa.

Selaa valikoimaa: Autonvaraosat24

https://ad.zanox.com/ppc/?43477730C917088739&ulp=[[https://www.autonvaraosat24.fi/]]

Rengas-online.com

Rengas-online on Euroopan suurin renkaiden verkkokauppa. Kauppa lupaa renkaat ja vanteet jopa
25 - 30 % edullisemmin verrattuna kivijalkakaupan hintoihin. Toimitus on aina ilmainen.

Selaa valikoimaa: Rengas-online.com

rengas-online.com

Renkaatvaihtoon.fi

Renkaat vaihtoon on Pohjoismaiden suurin renkaiden verkkokauppa, joka lupaa jopa 40 % edullisemmat hinnat kivijalkaliikkeisiin verrattuna.

Selaa valikoimaa: Renkaatvaihtoon.fi

Skruvat FI

Skruvat on Pohjoismaiden suurin auton varaosien verkkokauppa. Kaupan valikoimassa on yli 500 000 tuotetta ja sopivia osia monen merkkisiin autoihin.

Selaa valikoimaa: Skruvat FI

Svenska Gummihuset FI

Svenska Gummihuset on ruotsalainen renkaiden verkkokauppa, joka tarjoaa renkaita edulliseen hintaan.

Selaa valikoimaa: Svenska Gummihuset FI


Laatuvanne.fi

Laatuvanne on suomalainen verkkokauppa, josta voi hankkia renkaita ja vanteita Suomen laajimmasta valikoimasta.

Selaa valikoimaa: Laatuvanne.fi


AutoJerry.fi

Autojerry on sivusto, jossa voi kilpailuttaa autohuoltojen hinnat.

Kilpailuta autohuollot: AutoJerry.fi

Miksi auton varaosat kannattaa tilata netistä?

Varmasti selkeimmät hyvät syyt varaosien nettitilaamiseen ovat helppo hintojen vertailu ja kivijalkaliikkeitä suuremmat valikoimat. Nettitilauksissa säästää usein hinnoissa ja toimitusajatkin ovat nykyään niin nopeita, ettei odotteluun kulu liikaa aikaa. Useimmiten varaosat ovat perillä nopeammin kuin Suomessa sijaitsevasta kivijalkaliikkeestä tilattuna. Kaikkein nopeimpia ovat edelleen suoraan hyllystä löytyvät osat, mutta usein käy niin, että juuri sitä tarvittavaa ei suoraan ostettavaksi löydy.

Sopivien auton varaosien etsiminen nettikaupasta on helppoa, sillä useimmissa verkkokaupoissa varaosia voi etsiä suoraan omalla mallilla, merkillä ja/tai rekisterinumerolla. Helppojen hakutoimintojen avulla sopiva varaosa löytyy nopeasti ja samalla voi olla varma siitä, että osa sopii varmasti omaan autoon. Myös renkaiden ostamisesta on tehty helppoa rengasvalitsimien avulla, sillä renkaskoon ja muut tiedot voi syöttää suoraan valitsimeen.

Mistä tilata auton varaosat?

Tältä sivulta löytyy lista hyvin toimivia verkkokauppoja, joista varaosia voi tilata. Listalla on mukana kansainvälisiä jättejä, sekä pienempiä liikkeitä, jotka ovat Suomen, Pohjoismaiden tai Euroopan suurimpia netissä toimivia varaosakauppoja. Kaikista näistä voi huoletta tilata varaosia. Liikkeillä on useimmiten nopeat toimitusajat, erittäin suuret valikoimat ja kätevät nettikaupat, joista tuotteiden tilaaminen on helppoa. Perinteisten varaosaliikkeiden lisäksi kannattaa katsoa myös eBayn ja Amazonin tarjontaa, sillä näistä kaupoista voi löytää myös hyväkuntoisia käytettyjä varaosia. Isot nettijätit ovat myös hinnoiltaan varsin kilpailukykyisiä. Katso täältä myös tarkemmat vinkit eBaysta tilaamiseen.

Mitä varaosia netistä saa?

Netistä on saatavana melkein mitä tahansa auton varaosia ja tarvikkeita. Netistä voi tilata edullisesti kaikki perusosat, kuten ajovalopolttimet, tuulilasinpyyhkimet, sytytystulpat, öljyt tai suodattimet, joiden lisäksi nettikaupoista voi löytää erikoisempiakin osia, kuten tiettyyn malliin sopivia sisäosia tai muita vaihto-osia. Nettikauppojen valikoimista voi tehdä löytöjä myös hyväkuntoisista käytetyistä osista.

Netistä saa hankittua satoja tuhansia erilaisia alkuperäisiä varaosia ja tarvikeosia. Valikoimista löytyvät jarrut, suodattimet, ohjausjärjestelmät, jousitusjärjestelmät, jarrulevyt, peilit, kytkinjärjestelmät,  pakoputket, puskurit, korin osat, ajovalot, kytkimet, vetonivelet, pyöränlaakerit, kytkimet, akselit, jouset, raidetangonpäät, starttimoottorit, tukivarret, vetoakselit, kierrejouset, pakoputket, vesipumput, kiilahihnat, moniurahihnat, ilmansuodattimet, öljynsuodattimet, raitisilmasuodattimet, moottorin osat, katalysaattorit, polttoainesuodattimet, laturit, pallonivelet, kytkinlevyt, sytytyspuolat, alatukivarret, ylätukivarret, bendixit, lambda-anturit, paineanturit, peltiosat, peilit, sisälokasuojat, lokasuojat, etupuskurit, takapuskurit, maskit, puskurin listat, stefat sekä muut auton osat ja autotarvikkeet. Varaosamerkeistä ovat edustettuina monet tunnetut osavalmistajat, kuten NK, Bosch, Vemo, Prasco, Delco Remy, Spahn, Sachs, Beru ja Aixam.

BMW:n osien lisäksi netistä löytyy kattava valikoima kaikkien automerkkien varaosia, kuten Mercedes-Benzin, VW:n, Audin,  Opelin, Toyotan, Mazdan, Citroënin, Peugeotin, Renaultin, Hondan, Alfa Romeon, Audin, Cadillacin, Chevroletin, Chryslerin, Citroënin, Dacian, Daewoon, Daihatsun, Daimlerin, Dodgen, Fiatin, Fordin, Hummerin, Hyundain, Isuzun, Ivecon, Jaguarin, Jeepin, Kian, Ladan, Lancian, Land Roverin, Lexuksen, Ligierin, Mazdan, Mercedes-Benzin, Minin, Mitsubishin, Nissanin, Oldsmobilen, Opelin, Peugeotin, Plymouthin, Pontiacin, Porschen, Renaultin, Roverin, Saabin, Seatin, Skodan, Smartin, Ssangyongin, Subarun, Suzukin, Talbotin, Vauxhallin, Volvon ja Volkswagenin varaosia ja tarvikkeita.

Mitä varaosia itse tilaan netistä?

Itse olen tilannut netistä lähes mitä tahansa varaosia, uusia ja käytettyjä. Edullisesti netistä saa esimerkiksi sytytystulpat, starttimoottorin, ilmansuodattimet, uuden vesipumpun,  DISA venttiilin korjaussarjan tai vaikka tällaisen erikoisosan kuin kojelaudan lokeron. Netistä olen tilannut myös esimerkiksi  kesärenkaat sekä muita auton hoitoon liittyviä tarvikkeita, kuten esimerkiksi pesuainevaahdottimen ja nahanhoitotuotteita.

Usein on käynyt niin, että yritän ostaa varaosan kaupasta, mutta sitä ei olekaan hyllyssä ja liikkeen toimitusaika voi olla jopa useita viikkoja. Silloin kannattaa tarkistaa hinnat, valikoimat ja toimitusajat myös nettikauppojen valikoimista, parhaimmillaan tuotteen voi saada jo parissa päivässä.

Selaa varaosavalikoimaa:
http://www.ebay.co.uk
http://www.ebay.de
Amazon
Autonvaraosat24
Skruvat FI

Selaa renkaita:
Rengas-online.com
Renkaatvaihtoon.fi
Svenska Gummihuset FI
Laatuvanne.fi

Katso myös: eBay Suomi -ohje | Kesärenkaat netistä | Amazon Suomi -ohje