torstai 30. tammikuuta 2014

Osta BMW varaosat Saksasta (ja vähän muutakin)

Kun auto on löytynyt Saksasta, koeajot tehty, hintaa hierottu kohdilleen ja nimet paperissa, päästäänkin aloittamaan matka kotia kohti. Hyvä käytäntö on, jos vaan aikataulussa on tilaa, olla yksi tai kaksi yötä hotellissa ja tutustua paikalliseen meininkiin. Samalla kannattaa hankkia myös BMW varaosat Saksasta, koska ne ovat siellä edullisempia. Täällä lisää vinkkejä siihen kuinka hakea auto Saksasta.

Matkanteko on jouhevaa näillä nopeuksilla.

Saksassa varaosat löytyvät edullisesti paikallisesta BMW-liikkeestä, josta käyt näppärästi hakemassa tarvittavat osat autoosi. Hinnat ovat nimittäin halvemmat ja palvelu ihan eri vuosisadalta tarjoiluineen päivineen. Terveisiä vaan Laakkoselle ja Konalan autokeskukselle Suomeen! BMW-liikkeet ovat muuten Saksassa usein auki koko viikonlopun yli, joten ostoksia voi tehdä viikonloppumatkallakin.

Osien osto tapahtuu tiskiltä, jossa myyjälle kerrotaan auton merkki ja malli ja halutut osat tai suoraan osien varaosanumerot. Näillä tiedoilla alkaa tavaraa löytymään. Saksan kielen osaaminen on osien ostelussa toki hyvä lisä, mutta englanniksikin pärjää mainiosti. Katso tästä myös varaosaliikkeiden lista, mistä kannattaa ostaa auton varaosat netistä. Ja mikäli Saksan matkaa ei ole lähitulevaisuudessa tiedossa, niin kannattaa katsoa edulliset http://www.ebay.de ja https://www.amazon.de/ -valikoimat.Bmw Hampurista kassillista varaosia hakemaan

Muutakin shoppailtavaa löytyy


Saksa on kuin Suomi, mutta parempana versiona. Siistit kadut, toimiva liikenne, turvallinen ja järjestelmällinen maa. Saksassa kaikki on kuitenkin huiman paljon rennompaa ja vapaampaa (ja halvempaa), joten jätä toki aikaa itse maasta nauttimiselle! :)

Hallitus lähti siis mukaan matkaan viimeksi, joten kävimme auton löydyttyä Hampurin lähellä sijainneessa isossa outlet-ostoskeskuksessa. Lacoste, Boss, Hilfiger, Gucci.. You name it. Aikaa sai kulumaan hujauksessa, ja äkkiäkös yksi touhutonni uppoaa jos oikein innostuu. Onnistuin kuitenkin pitämään luottokortin taskussa pois vaimokkeen ulottuvilta.

P.S. Travemünden satamasta kannattaa lastata auto täyteen olutta taxfree hintaan (4-7€ á lava olutta). Laivareissusta lisää seuraavassa postauksessa.


Kesäksi saunakaljat - enemmänkin olis mahtunut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti