keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Halvimmat lennot ja vuokra-auto Saksasta

Miten sinne Saksaan sitten oikein kätevimmin ja halvimmalla pääsee? Noh, lentämällä tietysti. Onneksi on ystävämme halpalentoyhtiöt. Halvimmat lennot Saksaan tarjoaa Ryanair ja ainakin vielä vuonna 2013 se lensi Bremeniin ja Frankfurt Am Mainiin (Huom. Saksassa kaksi eri Frankfurtia). Täällä myös lisää vinkkejä siihen kuinka hakea auto Saksasta.

Päivitys 2016: Ryanair ei enää lennä Saksaan, joten halvimpia lentoja kannattaa Germanwingsin lisäksi metsästää netin hakupalvelujen avulla. Esimerkiksi Momondossa on kätevä diagrammi josta voi katsoa minä päivinä hinnat ovat alimmillaan.

Myös uusi yhtiö Germanwings lentää nykyään ainakin Berliiniin. Itse maksoin Ryanairin "seisomapaikasta" Bremeniin 26€ kaikkine veroineen ja yhdellä matkalaukulla mentiin. Jos tarkoitus on vuokrata auto, kannattaa miettiä ja vertailla eri lentohintoja, sillä vaikka suuret yhtiöt lentävätkin paremmin sijoittuneille kentille, voi se maksaa 100-200€ per suunta.

Hanki lisäksi vuokra-auto Saksasta


Vuokra-autoa etsiessä on näppärää käydä esim. holidaycars.com tai rentalcars.com -sivustoilla ja valita sieltä myös vuokra-auton nouto siltä kentältä mihin saavut. Sitten vain valitset palautuspaikaksi kaupungin, jossa majoitut. Kätevää, eikö? Suuremmilla autonvuokraus-yhtiöillä on joka kaupungissa konttorit, joten auton palauttaminen onnistuu lähes minne tahansa. Juna ja julkisetkin ovat toki vaihtoehto, mutta ajan ja hermojen säästämisen (monessa tapauksessa myös rahan säästö on mitätön) kannalta järkevin tapa on vuokrata Saksasta auto.Saimme muuten erittäin hyvää palvelua autonvuokraus-liikkeessä, vaikka olin tilannut halvimman mitä löytyy, meille tarjottiin veloituksetta parempaa autoa tilalle. Pääsimme suorittamaan moottorin sisäänajon - olihan autolla ajettu ennen meitä peräti 6 kilometriä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti