perjantai 1. lokakuuta 2021

WaxOn - Autopesula - Haasta ajattelusi "parkkihalli pesulasta"

Mahtavaa lokakuun ensimmäistä kaikille lukijoille! Siitä onkin hieman aikaa, kun näissä merkeissä on viimeksi riehuttu - on siis aika taas ruoskia itsensä vauhtiin ja uutta postausta framille. Aika on hieman ollut kortilla nykyään (seli seli), nykyään meikäläisen ykkös auton puunaus liina, hyvät naiset ja herrat..


On Libero wet wipes!

Eikä ole vitsi, toimii pirun hyvin sisustan puhdistuksessa! :) Mutta joo, siinäpä se syy blogin pieneen hengähdystaukoon. No, lätinät sikseen ja mennään asiaan!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä WaxOn autopesuloiden kanssa. 

Tosiaan, keväällä kävi niin, että käsiin jäi puoli projekti, mitä oli vuosikausia pesty puutarhaletkulla ja sisusta muistutti enemmän päiväkodin vaipparoskista, kuin autoa. Havainnollistetaan asiaa parilla kuvalla: 

Nami nami

Hyhhyh

Miten niin autoa olisi hyvä joskus imuroida? 


Kävipä myös niin, että töiden kautta sattumalta samassa kiinteistössä operoi WaxOn autopesula, jonka omistaja Mats Tammi tuli tutuksi kesän aikana. Useinhan "parkkihallipesuloissa" myydään 99€ pinnotteita, tehdään autoon "näyttäviä" hologrammeja ja laatu sattuu olemaan sitässuntätä. Ei täällä. 

Toiminta on rautaisen ammattimaista ja laadukasta. Työntekijöitä koulutetaan jatkuvasti ja meininki on vimosen päälle. Paikka löytyy Espoon Keilarannasta, Kehä 1:sen alusta (tai lopusta, riippuu mistäpäin ajat, heh) ja käyntiosoite tarkemmin Keilaranta 1. Joka kerta kun olen omaa kalustoa tuonne vienyt, niin haavi auki näitä on sen jälkeen saanut ihastella. 

Kyseessä liikekiinteistö, jonka parkkihallissa Mats & Co. aka WaxOn pesula toimii

Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan tavallinen autopesula, heidän palveluihin kuuluu myös seuraavaa: 

- Rengastyöt (renkaan vaihto, tasapainotus, renkaiden asennus vanteelle etc.)
- Rengashotelli ja renkaiden kausisäilytys
- Nahan hoito
- Tuulilasin korjaus
- Otsonointi
- Moottoripyörät

sekä "peruspalvelut"

- Sisä ja ulkopesut
- Pinnoitteet (ovat edelläkävijöitä System X pinnoitteissa - ne on sitten seksiwau! osastoa, kannattaa kysyä)
- Myllytykset (myös vanhat ja vaikeat)
- Imuroinnit
- Korona-aikana myös autojen desinfioinnit

Referenssinä hoitavat muutamien pienten yritysten autojen hoitoa, muutama mainitakseni: Kone, Fortum, Nestle, Outokumpu, Valmet, Neste, SAP, BMW Laakkonen - ja listaa voisi vielä jatkaa.. 

Ehkä parasta kuitenkin tässä possessa mielestäni on asiakaspalvelu ja asiakkaan tarpeiden mukaan joustaminen. Kerron esimerkin: Oman työauton talvirenkaat olivat Vianorilla säilytyksessä ja kuten aina - talvi yllätti autoilijat. Soitin Vianorilla kysyäkseni aikaa renkaanvaihdolle, kolmen viikon päähän seuraava aika ja lumi oli jo maassa! Morjens, ei jatkoon. No, soitto Matsille ja tiukkaa oli heilläkin, koska lumi lucifer riehui valtoimenaan. Mats sanoi soittavansa hetken päästä takaisin, ja niin tekikin. Alle tunti ja mulla oli työautossa talvirenkaat alla, ei voi kuin ihmetellä tätä venymisen määrää! Tämän episodin jälkeen on muuten työauton renkaat ja rengasasiat pysyneet Matsin hoivassa. Vuokrasivat muuten juuri lisää tilaa rengashotellista palveluja varten, vink vink. 

No ettei mene vanhan toistoksi, koska kaikkihan tämän jo tiesivät (heh), niin mihinkäs kuntoon WaxOn sitten tuon "talvipommin" taikoi? Olkoon hänen kutsumanimensä Sidekick Bob. 

Vein Bobin hoitoon Matsille ja kysyin, että saisko noihin penkkeihin jotain tolkkua - en siis rehellisesti sanottuna tilannut muuta kuin penkkien pesun. Jätin Bobin, heivasin wetwipesit ja vein auton ammattilaisille. Katselin seuraavana päivänä, että penkit on pesty. Silti ei tullut ilmoitusta, että auto on valmis. Hmm, joku ei täsmää. Seuraavan päivän iltana sain viestin, joka alkoi seuraavasti "Tää lähti ihan käsistä..." 

Tätä seurasi Normandian maihinnousua vastaava sarjatuli kuvia, ja minä jäin - jälleen kerran monttu auki niitä toljottamaan. 

Soitellaan!

Mikä ero missä? 

No entäs ne penkit sitten? Ei muuten paljon uudelle häpeä!

Ja lisää kuvia, niitähän kansa rakastaa!

Mestari itse taustalla
Tarkkasilmäisimmät jo huomaavat, mikä puuttuu? 

Ai jumalaade mikä lopputulos! Auto oli myllytetty ja pintaan löyty kevyt pinnoite, aijettä. Kiitos jälleen kerran WaxOn porukka! Sanat ei riitä. 

Semmoisenkin uutisen saa kertoa, että WaxOn perustaa uuden toimipisteen 1.11.2021 Keilaranta 13 osoitteeseen, eli saman kadun varrelle! Tämän kunniaksi sovittiin, että "koodilla" Bmw-harrastaja/WaxOn saat Superpesuun (35€) kaupan päälle ilmaisen imuroinnin tai wet coatin (kevyt pinnoite). Eli homma toimii niin, että kun varaat pesun tai vinkkaat paikan päällä Matsille Bmwharrastaja/WaxOn, niin saat valita kumman palvelun haluat. Tarjous, jota ei kannata ohittaa!

Kun saavut kohteeseen (Keilaranta 1, 02150 Espoo), niin soita 010-5056363 tai 050-5565770 (Matsille suoraan) ja sinulle kerrotaan koodi, millä pääset parkkihalliin sisälle. Kiinteistö sijaitsee aivan metroaseman välittömässä läheisyydessä, joten liikkuminen ilman autoa on helppo nakki. Voit tuoda autosi vaikka työpäivän ajaksi hoitoon ja suhauttaa metrolla konttorille. 

Tätä paikkaa on helppo kehua - tyytyväisyystakuu - lupaan ettei kukaan joudu pettymään!

Tämä postaus on hyvä lopettaa firman omaan sloganiin: “Jos olet tyytyväinen, kerro siitä myös muille, jos et, kerro se meille.” En kyllä usko, että tuolta on kukaan itku kurkussa kotiin on lähtenyt, tai jos on, niin ne ovat olleet onnen kyyneleitä. 😎

Mahtavaa Oktoberfestiä kaikille - over and out! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti