torstai 2. marraskuuta 2017

Auton suojapeite: Kannattaako auto peitellä?

God kväll mina damer och herrar...

Kuten jo tuossa edellisen postauksen jälkimainingeissa oli puhetta, että jonkinlaista auton suojapeitettä olisi Richardin maalipinnalle aika hommata epäpuhtauksien torjunnasta vastaamaan. Tuumasta toimeen, selailemaan valikoimaa, hakusessa tällä kertaa auton kokopeite. Pituutta "Rikkellä" siis 4,47 meetriä, leveyttä 1,73m, joten nuo mitat on hyvä ottaa huomioon ennen sofort kaufenin klikkaamista. Tietysti korkeutta unohtamatta, joka on valmistajan tietoihin nojaten 1,41m x 1,43m, mitä tämä sitten ikinä tarkoittaakaan. Suomen suojapeitevalikoima on äkkiä selattu. Biltema 40€ ja Motonet 80€, Biltemasta oli vielä sopiva koko loppu, joten suuntaamme merta edemmäs kalaan ja jo vain alkaa valikoimaa löytyä ja hinnat tippua.

Miksi suojapeitettä tarvitaan?


Tämmöinen tötterö valikoitui vertailun seurauksena, karvan alle 20€ ja postikulut sisältyvät hintaan. Kelpaa. Tilaus dispatched seuraavana päivänä ja viikon lopulla pakettikin rantautui Suomeen - ei paha. Ongelmahan tässä nyt on siis seuraavanlainen, että vaikka auto tallissa onkin suojassa myrskyltä. lumelta, tuulelta ja tuiverrukselta, niin..

Huom., älkää koittako tätä kotona

pölyähän sitä pintaan kertyy. Demonstroin tätä pyyhkäisemällä hellästi hieman päälle leijaillutta pölyä pois, jotta pääsette jutun juonesta kiinni. No, eihän pöly itsessään mitään tee, mutta annas olla kun naapurin 15 vee ES-jonne saa idean piirtää kirkkoveneitä maalipintaan, niin sehän on sitten uusi myllytyskeikka heti kättelyssä, ja sitähän me emme halua, vai mitä?

Sitten itse tuotteeseen, ilmoituksesta vapaasti suomennettuna se kertoilee kutakuinkin näin:

Auton suojapeite - Valmistajan speksit

- Kestää kylmää -20 ° C: een asti ja lämpöä jopa + 50 ° C :seen asti.
- Suojapeite on helppo ja nopea kiinnittää ja irrottaa. 
- Pöly ja lika voidaan pyyhkiä helposti suojapeitteestä kostealla liinalla käytön jälkeen.
- Suojaa autoa naarmuilta, UV-säteiltä, lintujen jätöksiltä, pölyltä, saasteilta, raekuuroilta, sumulta, sateelta ja lumelta.
- Vahva, mutta pehmeä kulutusta kestävä sisäpinta estää maalipinnan naarmuuntumista.
- Pehmeä, ei vahingoita auton maalipintaa.
- Hengittävää materiaalia.
- Materiaali: Polyesteri + PVC-pinnoite
- Koko: n. 470 x 180 x 150 cm

Suojapeitteen unboxing ja testaus


Selvä, eikun kokeilemaan. Ensin tietysti huolellinen auton pesu, ettei jää hiekanjyviä väliin naarmuttamaan. 

Puhdasta on.

Sittenpä itse pakettikin saapuu (tai oikeastaan saapui jo 4 päivää aiemmin, posti ei vaan ollut muistanut tuoda lipettiä, jolla sen saa sieltä hakea..), joten käydään kimppuun. 

Dodiin. 
Lähetysmuovit irti.

Jahas, suojapussukka.
Suojapussi irti.

Suoraan Tian Huaista?
Toinen suojapussi pois.

Neljäs...

No nyt menee jo hermo, eikö nää ikinä lopu. Puukko varovaisin ottein esiin ja...

NYT JO

sieltähän se pullahtaa vihdoin ja viimein ulos. Voimme jatkaa suorituspisteelle suorittamaan asennuksen.

Tadaa. 

Edestä..Sivusta..
Toinen sivu ja..

Ei liiemmin kasvun varaa!
takaalta jää hieman vajaaksi. Tai riippuu kummasta suunnasta vetää ja mihin päin.. :D Mutta, jos nyt niin käy, että kun huomenna herään ja Richard on 7-sarjan langi, niin uusille suojapeite ostoksille se on piruvie lähdettävä. Ryppyinenhän tuo suojus vielä on, ikäänkuin katselisi suurta kindermunan suojakääröä, mutta toivotaan, että se tuosta talven aikana vielä suoristuu, niin ei pääse kenenkään silmä nyrjähtämään!


Vielä huolestuneen vanhemman tarkistus, onhan kaikki siellä hyvin..?

Nojoo, semmoinen turinointi tänään - suojapeitteet kuntoon ja sitten saapi talvi tulla ihan rauhassa. 

Ensi viikolla onkin sitten TODELLA mielenkiintoista settiä tulossa - mutta mitä? Se selviää seuraamaalla BMW-harrastajaa esimerkiksi Facebookin kautta... Trick or Treat? Hähähähääää.

Tilaa auton suojapeite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti