torstai 16. marraskuuta 2017

10 huippua lahjaideaa automiehelle tai -naiselle

Höhhöö!

Joulu se tulla jolkottaa, mainoksia, suklaata, kinkkua ja kalentereita notkuu kauppojen hyllyssä mielin määrin. Stressi hiipii, mieltä ahdistaa - mistä lahjaideoita miehelle, naiselle, poikaystävälle, tyttöystävälle, anopille, isälle, äidille, siskolle, veljelle tai koiralle? Ja mitä pukilta edes itse toivoa? Ei hätää! Bmw-harrastaja on koonnut juuri sinulle lahjaidea tai -toivelistan, joten joko voit vaan kätevästi pukille linkittää alla olevan listan, tahi valita mieleiset kilkkeet pukin konttiin.

Kyllähän näitä voi siis muulloinkin ostaa lahjaksi, tuotteet eivät ole sidoksissa vain joulun aikaan.. :) Silvuplee:

1. Täydellinen Autoglym-setti

Setti sisältää täydellisen valikoiman laadukkaita Autoglymin tuotteita, joilla puhdistuu auton sisä- ja ulkopuoli. Mukana myös säilytyspussi, sekä sieniä ja liinoja. Tuotteen kuvauksessa ei turhaan hehkuteta, että tämä on täydellinen lahja autoharrastajalle.

2. BMW M-Sport vaihdekepinnuppi, E46

Manuaalivaihteisella E46:lla pöristelevä on varmasti mielissään, kun tämmöisen paketin sisältä löytää! Mukavasti faceliftaa myös kabiinin yleisilmettä, kun vaihtaa vanhan puhki nus.. eikun siis kulutetun nupin uuteen.


3. BMW Original -nahanhoitosetti

Nahkapenkkien omistajien toivelahja on BMW Original nahanhoitosetti. Näillä tuotteilla nahkapenkit puhdistuvat ja saavat siistimmän ilmeen.4. Kärcher Foam Gun -vaahdotin

Tällä vaahdottimella on kätevää pestä auto, moottoripyörä tai vaikkapa pihakivetys. Laite käy kaikkiin Kärcherin painepesureihin. Sisälle laitetaan pesuaineliuosta, laite kiinnitetään painepesuriin ja sitten vaan annetaan palaa! Muista hankkia pakettiin myös pesuainetta.5. Elektroninen parkkikiekko

Aivan ehdoton kapistus paljon kiekkopaikoille parkkeeraavalle. Tämän ansiosta pysäköintikiekko ei enää unohdu tai ole väärässä ajassa, sillä tässä on automaattinen saapumisaika. Tuotteen voi hankkia nyt, kun Suomessa ei enää tarvitse noudattaa virallista parkkikiekkomallia. Ah, kuinka kätevää!


6.  Puma BMW -tossut

Aivan ehdottomat tossut erityisesti BMW-harrastajille :) Eihän näistä tarvitse sanoa muuta kuin, että kelpaa tosissaan kaasua painella näillä töppösillä!7. Bluetooth FM transmitter autoon

Tämä on kiinnostanut kokeilla jo pitkään. Vanhemmissa autoissa on usein kasetti- tai cd-soitin, eikä kumpikaan oikein vastaa nykypäivän vaatimuksia. Näitä löytyy Amazonista useita erilaisia, tässä nostettuna yksi malli esimerkiksi. Laitteen avulla voi ottaa yhteyden auton kaiuttimiin FM-taajuudella, soittaa musiikkia puhelimesta ja käyttää hands freetä.


8. Akkulaturi

Tämä akkulaturi lataa auton tai moottoripyörän akun. Laite kytketään verkkovirtaan ja siitä akun napoihin. Talvisäilytyksessä olevat kesäautot heräävät kuin palmun alta! Kyseessä on Autobildin testivoittaja vuodelta 2015.

9. Black and Decker autoilijan työkalut

Kätevästi rullalle taittuva työkalusetti, joka kulkee mukana autossa. Setissä on mukana kaikki perustyökalut, joilla pärjää pitkälle mikäli tien päällä tulee ongelmia. Toimii toki myös kotitallissa, ja mahtuu hyvin myös pieneen tilaan!
10. BMW 3-sarjan avaimenperä

The one and only avaimenperä 3-sarjan kuskille! Nyt vaihtoon ne Kreikan matkalta tuodut feikit, ja kunnon laadukasta Original Teileä tilalle. Näitähän on saatavilla kaikkiin mallisarjoihin, löydä omasi!Katso myös: Amazon Suomi -ohje

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti