sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Uusi suomalainen rengaskauppa Riekkoniemi Oy

Sain sähköpostiini vinkin uudesta renkaita myyvästä suomalaisesta verkkokaupasta http://riekko.eu/ ja mielellänihän tutustun tällaiseen palveluun, joka lupaa myydä renkaita edullisemmin ja vähemmillä välikäsillä suoraan maahantuojilta asiakkaille. Kahden veljeksen perustama yritys kilpailee erityisesti hinnoillaan ja loistavalla palvelullaan. Heiltä löytyy renkaita kaikkiin henkilöautomerkkeihin, pakettiautoihin, maastureihin - kesärenkaat, nastarenkaat, niin kitkarenkaat kuin alumiinivanteetkin, moottoripyörän renkaita unohtamatta. Alumiinivanteita voi hakea vuoden alusta suoraan koon mukaan. Sivusto on helpppokäyttöinen ja valikoimaa löytyy. Heillä ei ole omaa varastoa, joten hintaetu siirtyy suoraan asiakkaalle!

Kaupasta löytyy suomalaiset verkkopankit sekä myös osamaksumahdollisuus. Lähetykset kulkevat ympäri Suomea, kuljetuksista vastaa DPD ja Itella. Ne toimittavat renkaat suoraan kotiovelle tai haluamaasi rengasliikkeeseen. Vuodenvaihteessa on sivuille tulossa myös "asennus paikka"- valikko, josta voit valita kätevästi itsellesi lähimmän asennuspaikan.

Rengasvalikoima on suuri ja laidasta laitaan: Premium merkeistä halpiksiin. Käytännössä voit valita halutessasi minkä tahansa renkaan Euroopan markkinoilta.

Itseänihän tietenkin eniten kiinnostaa (omaan BMW 528:ni) sopivat renkaat, joten alla lisää tästä valikoimasta.

BMW 528:iin (E39 siis) sopivien renkaiden ja vanteiden valikoima

16" kesärenkaat

Nastarenkaitakin silmäilin hieman, ei ole pahan hintainen tämä http://riekko.eu/product_info.php?products_id=15626 Nexen. Tämä http://riekko.eu/product_info.php?products_id=10219 Bridgestonekin alle 100€ kpl, ei huono ollenkaan!

Alumiinivanteiden tilaus

http://riekko.eu/aluwheels.php linkistä löytyy valmistajat ja haku, josta voi hakea omaan autoon sopivia vanteita. Kannattaa rohkeasti olla yhteydessä myyjiin, jos kiinnostavat vanteet löytyy.

Seuraavia rengaskauppoja ajatellen hakusessa olisivat kunnon kesärenkaat. Kaupasta löytyvät esimerkiksi nämä http://riekko.eu/product_info.php?products_id=14007 Hankookit ja nämä http://riekko.eu/product_info.php?products_id=5787 Semperit, jotka olisivat kohtuuhintaiset ja sopivat omaan käyttööni. Lisäksi löysin parit hyvät vanteet joista laitoin myyjille sähköpostilla tarjouspyynnön.

Joten käyhän tutustumassa tähän kauppaan mikäli sinulla on tarvetta uusille renkaille: http://riekko.eu/index.php

Katso myös: Kesärenkaat netistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti